dijous, 17 de novembre del 2016

PROGRAMA DE FESTES

Com  estam en festes hem estat observant què és un programa de festes  i tots hem arribat a la conclusió que per a que seigui un programa en condicions ha de dur l'hora,el títol, les activitats que es fan, ha d'estar en colors......
Naltros hem fet el nostre programa de festes!!!!

7 comentaris:

  1. els programa de festes esten molt chulus i guapus i molt be decorat i escrits i per dentro hi ha paraures per convidar a la gent i oem de purtat a casa .david.

    ResponElimina
  2. al programa de festes em pusat programa de festes i decorat molt be i si girem la pagina del fui ha hi ha un comentari per convidar a tota la gent que hve el cartell i lu que farem al programa de festes i a qui hora fallem aqueia cosa i debaix del comentari per convidat pinta i repasat todas les coses i a tots ceden molt chulus i guapus les cartellets de programa de festes . david .

    ResponElimina
  3. Tots te un cartell que posa programa de festes lu em repasat amb colorins i despres em decorat tota la cara de devant i obris la carta que posa programa de festes i posa que farem i a que hora o farem i despres posa un comentari de convidar a la gent i si nus queda espai feim un dibuix i o repasam de colorins i pintar-lo david

    ResponElimina
  4. Cada scu te un cartell de color i te que posar al cartell programa de festes i decorar el cartell i repasar les lletres de programa de festes pot dibuxar una cosa pulida . Si obris el cartell avra a quina hora o faras i que faras al programa defestes i avra un comentari de cunvidar a la gent i si te sovra espai pots dibuxar un dibux i repasar el dibuix i pintar el dibuix i quedara molt guapu el programa de festes i els dibuxets tanbe quedaran molt guapu . Aixo es diu programa de festes . david .

    ResponElimina
  5. QUE ES UN PROGRAMA DE FESTES . Un cartell que posa programa de festes repasar de colorins i al cartell decorat amb dibuixus guapus i pulits tanmbe repasat amb colorins i pintat amb colorins i si giras la pagina hi ha vra a qui hora o farem i que farem al programa de festes i si nus sovra espai pusam un comentari molt chulu de convidar a la gent i si nus sovra espai abaix feim un dibuix pintat i repasat amb colorins . Aixo es un programa de festes . david .

    ResponElimina
  6. QUE TE UN PROGRAM DE FESTES . Un programa de festes te la hora el titol les activitats que farem al programa de festesi tanbe te que esta amb molts de colors i nusartres em fet un cartell que posa programa de festes i repasat amb colorins i el espai que nus queda dibuxam amb colorins i obrim el cartell i posa la hora i que farem al programa de festes i lo repasam amb colorins i el espai que nus sovra pusam un comentari per que convidem a la gent i el espai que nus sovra dibuxam amb colorins . AIXO ES LU QUE TE UN PROGRAMA DE FESTES . David .

    ResponElimina
  7. QUE EM FET AL PROGRAMA DE FESTES . A primera hora em fet joca a classe . Despres tallers pel pobla . a tercera hora em fet esmorzar compartit a quarta hora em fet tallers pel poble i quinta hora em anat al circolar i despres el ultim llecollida dels tallrs pel poble i anar a casa . David

    ResponElimina