dijous, 5 d’octubre del 2017

BENVINGUTS

Holaaaaaaa
 ja estam de tornada. Estam preparats per un nou curs ple de coses per divertir-mos i aprendre.
i varem començar amb moltes coses : llegint cartes que ens han escrit els pares, activitats sobre capacitat, sortida a la platja i sobretot  la SORTIDA A TAGOMAGO!!!!!!!
Com vos ho vareu passar?????
jo m'ho vaig passar molt bé!!!
Mireu les fotos




8 comentaris:

  1. el viaje va se divertit i varem vomita casi tots varen explica coses des far de TagoMago i en un illot va veure moltes gavines i un illot va tenir una casa i en es faro de TagoMago i varen dir distints faros i varem regresa a Santa Gertrudis . Tanve varem beure sargantanas de culos i varen explica coses de ses sargantanas i sa pancha de culo grog

    ResponElimina
  2. El excurcion de Tagomago era chulo perque havia uns hosos.I el barco.SASCHA.

    ResponElimina
  3. Hem anat a tagomago per excurcio i era mol chuli i hem caminat todo el tiempo al faro i era mol de tiempo i tenia que beber mucho de aigua per que tenia mol de calor i tenia que caminar todo el tiempo i al final no tenia mes aigua i tenia que beber un poco de aigua de Sascha i Naia. En el barco 8 personas han vomitado i era mol asqueroso i hamos echo un poco de trabajo. Amelie.

    ResponElimina
  4. A priper n'ana nos van fer una sorpresa i la sorpresa era una escurxioa Tagomago. tots nos varem pasar molt be en la sorpresa.Hem anat a Tagomago pero prime varem anar amb barco.Tuant varem aribar nos varen explicar coses i cuan an acavat de explicar varem esmorzar.I despres varem pujar la montanya i varem veure 2 sargantanes. Varem aribat al faro i varem veure el Faro. nos varen explicar la historia del Faro. Varem esmorzar i cuan em acavat varem anar a la escola.

    ResponElimina
  5. En Tagomago varem dinar i esmorsar.
    Despres de dinar Ilir Lucas Hector i jo varem jugar a aventures.
    El viatge va ser mogut jo no vaig vomitar.Andreu t.

    ResponElimina
  6. El Divendres vam anar a Tagomago jo no vaig anar
    pero per lo que me van contar
    s'ho van pasar molt be.Jo no vaig poder anar per que estava a Alcoi.Joel

    ResponElimina
  7. El comentari 4 es el meu me dic David

    ResponElimina
  8. La sortiba a Tagomago va ser molt divertida perquè vàrem anar en barco i es movia molt.Ens varem queda asta les 4 de la tarda.Els nostres pares havien d' estar a les quatre i mitja. Nosaltres pensavem que el ajuntament pagaria el barco però no, l'auto bús.Però al final el ajuntament ha pagat els dues coses i han vingut 2 autobusos.TANIA

    ResponElimina